Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt is een stadskruidentuin met meer dan 100 soorten kruiden en bloemen. Een sociale, groene plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en vrijwilligers werken aan verschillende activiteiten in de tuin, winkel en horecaruimte. Als vaste huisontwerper heb ik een nieuwe branding voor ze ontworpen.

ConceptLogo_RotterdamseMuntLogo_RotterdamseMuntTN_RotterdamseMunt_2

De communicatie-uitingen zijn divers, van een algemene folder, flyers, knip- en plukkaarten, een uitvouwbare tuintour tot lesmateriaal en festivalposters.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

HR_Plukkaart-Kruiden-Bloemen_12186 HR_Plukkaart-Kruiden-Bloemen_12185

HR_Zomerklipfeest_posters2 HR_DEF_PosterLentefestival_RM_19

I.s.m. Joey van Dongen: Vier de zomer op het Rotterdamse Munt Zomerfestival 2017.

Het eerstvolgende op de agenda staat het vernieuwen van de kruidentheeverpakkingen. Deze heb ik eerder al opgefrist, zie hieronder. Maar met de nieuwe branding is er een andere verpakking gewenst. Hierbij is het belangrijk dat het wordt gemaakt van duurzaam materiaal waarin ook de kruiden goed bewaard kunnen worden met behoud van kwaliteit.

rotterdamsemunt_2

Ga eens langs bij Rotterdamse Munt om te kijken, plukken en proeven. Ook organiseren ze regelmatig leuke activiteiten!

Het is erg fijn om met Cathy samen te werken. Ze begrijpt het spanningsveld tussen idealen en commerciƫle belangen. Met beeld en tekst weet ze een mooie sfeer te creƫren waarin verschillende werelden bij elkaar komen en elkaar versterken. Ze verdiept zich serieus in de opgave en kijkt ook verder dan de vraag. Ingrid Ackermans, Rotterdamse Munt
 

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.