Rotterdamse Munt

  [Dit project wordt nog aangevuld]

Rotterdamse Munt is een stadskruidentuin met meer dan 100 soorten kruiden en bloemen. Een sociale, groene plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en vrijwilligers werken aan verschillende activiteiten in de tuin, winkel en horecaruimte. Als vaste huisontwerper heb ik een nieuwe branding voor ze ontworpen.

Ik heb Joey van Dongen gevraagd het Zomerfestival vast te leggen in een mooie video; Vier de zomer op het Rotterdamse Munt Zomerfestival 2017.

Van de kruiden maken zij verschillende producten zoals kruidenthee, vinaigrettes en kruidenmixen. Voor deze producten heb ik een nieuwe verpakking en bijbehorend label ontwikkeld. De verpakking is van duurzaam materiaal waarin de kruiden goed bewaard kunnen worden met behoud van kwaliteit. Voor het ontwerp van de label vond ik het belangrijk dat het verhaal van deze groene oase kort en krachtig wordt verteld en het gevoel van de tuin wordt gevangen in een abstracte illustratie. Het ingredi├źntenetiket printen de medewerkers zelf uit met een op maat gemaakt gebruiksvriendelijk sjabloon.

rotterdamsemunt_2 Ga eens langs bij Rotterdamse Munt om te kijken, plukken en proeven. Ook organiseren ze regelmatig leuke activiteiten!

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.