Een verborgen, unieke tuin

Mens en Tuin  

Mens en Tuin is een bijzondere zorgtuin in Den Haag. Een unieke tuin, verborgen in de wijk Escamp. Dat het zo onbekend is, is eigenlijk heel jammer, want het is hier heel mooi! Mens en Tuin is naast zorgtuin een biodynamisch stadslandbouwbedrijf met kwekerij en verkoopt diverse planten en handgemaakte producten in de tuinwinkel.

  Mens en Tuin  

Ik help Mens en Tuin met  communicatie-activiteiten zoals de website (interactie, SEO en copywriting), social media, nieuwsbrief, drukwerk (concept en tekst) en verschillende campagnes met als doel een groter (en jonger) publiek te bereiken.

Mens en TuinVideo ‘De vier seizoenen bij Mens en Tuin’, ism Cloud Cuckoo

“Mens en Tuin is een stichting die al 30 jaar dagbesteding verzorgt op een biologische zorgtuin. Medio 2013 werd de jaarlijkse gemeentelijke subsidie gestopt en moest op eigen kracht verder gegaan worden. Het lukte niet om zelf de communicatie en PR vorm te geven. We hebben in begin 2014 Cathy van den Berg van Friscat in de arm genomen. We zijn nu ruim een half jaar verder en onze PR loopt goed. Zo werden de folders vernieuwd, de website opnieuw vorm gegeven, is Facebook verwezenlijkt, is onze vrijwilligerspromotie een succes, is onze nieuwsbrief een feit geworden en wordt onze kerstmarkt nu uitstekend gepromoot. Cathy ontwikkelt onze pers- en bedrijvenpresentatie, heeft crowdfunding voor onze moestuinwinkel in gang gezet en het adressenbestand gecoördineerd.

Wat vooral als bijzonder door ons ervaren wordt, is de aansluiting bij de eigentijdse taal en ontwikkelingen in de samenleving.

In de samenwerking zijn er steeds duidelijke doelstellingen en worden termijnen nauwgezet aangehouden. Werkelijk een zeer professionele inzet op communicatie en PR gebied. Dat zoveel in zo’n korte tijd gerealiseerd werd (en wordt), stemt ons bijzonder tevreden.

Het goede contact en de grote betrokkenheid naast de duidelijke professionaliteit is wat wij als instelling zeer waarderen.”

Piet Keesmaat, Bestuurslid Mens en Tuin

  Mens en Tuin

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.