• Home
  • social branding voor merken met een goed verhaal

social branding voor merken met een goed verhaal

Frank_storytelling

Nooit meer social media stress

Een goed verhaal doet meer voor je onderneming dan je zou denken. Niet zomaar een verhaal, maar dat van jou: uniek, persoonlijk en eerlijk. Wij helpen je dat verhaal te vertalen naar sterke online communicatie. Zodat je gasten terugkeren en je klanten fans worden.

In een drukke zaak schiet het onderhouden van social kanalen er makkelijk bij in. Zonde. Wij maken het je graag makkelijk. We verzorgen de dialoog met je community met tekst en beeld dat helemaal bij jouw onderneming past. Met een unieke strategie en een duidelijke planning, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt.

Zo doen we dat

  1. Intakegesprek
Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Grote vragen, maar wij weten er wel raad mee. We willen goed begrijpen wie je bent, waar je goed in bent en wat je uit wilt stralen als bedrijf. Want dat is de basis van je online verhaal. Jij vertelt, wij maken er chocola van.
  1. Creatief voorstel
We bedenken een passende visuele stijl en tone-of-voice, één of meerdere inhoudelijke verhaalthema’s en stellen zo nodig een opfrisbeurt van je social kanalen voor.
  1. Een plan kiezen
Als jij je kunt vinden in het voorstel heb je twee keuzes:
  • Startpakket, eenmalig – Je laat ons fotograferen en schrijven en beheert zelf je social media kanalen.
  • Abonnement, maandelijks – Je laat alles aan ons over en hoeft zelf (bijna) nergens meer naar om te kijken.
In beide gevallen voorzien we je van professioneel materiaal dat de beleving van jouw bedrijf digitaal tot leven wekt.

Processed with VSCO with a6 preset

Wat je dan krijgt?

Get the party started: startpakket
Eenmalig – Na de intake plannen we een dag voor een fotoshoot met styling. Je krijgt een database met 8 tot 12 tot in de puntjes verzorgde foto’s die je vrij mag gebruiken voor je online communicatie. Je Instagram en Facebook profielen krijgen een opfrisbeurt in tekst en beeld. Je houdt zelf alle controle over wat je wanneer deelt. Een mooie basis waar je even mee vooruit kunt.
Zorgeloos zichtbaar: maandabonnement
Minimale looptijd 3 maanden. Gratis intake bij een minimale looptijd van 6 maanden of langer – We bespreken iedere maand samen wat er speelt in je bedrijf en zorgen voor verrassende content die dat levendig overbrengt. Daarbij hoort een maandelijkse fotoshoot met styling, een contentkalender en community beheer door ons. De eerste maand geven we ook je Instagram en Facebook profielen een opfrisbeurt. Natuurlijk krijg je een uitgebreide rapportage, houden we alle reacties bij en geven we een seintje als er inhoudelijke vragen binnenkomen.

We doen nog meer

Je online communicatie staat natuurlijk niet op zichzelf. Misschien wil je ook een video maken, een campagne voeren, een nieuwe website online, of een ronkend persbericht de wereld insturen. Goed nieuws: ook daar helpen we je graag bij. Met ons netwerk van getalenteerde webdevelopers, videomakers en andere creatieven bieden we een compleet pakket. Vraag ons gewoon eens naar de mogelijkheden. Dan maken wij een voorstel waar je blij van wordt.

Dit wil ik!

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Mail ons of bel Lizet (06 25151279) of Cathy (06 23720930) als je nog vragen hebt. Tot snel!

Processed with VSCO with a6 preset

Over ons

Cathy-Lizet

Cathy: merkontwerp, fotografie, (food)styling                   Lizet: creatieve strategie, copywriting

Social branding voor merken met een goed verhaal is een samenwerking tussen Cathy van den Berg en Lizet Deutekom. Rotterdammer en Amsterdammer. Art director en copywriter. Los van elkaar bouwen we merken en campagnes voor duurzame ondernemingen en creatieve bureaus. Cathy met beelden, Lizet met woorden. En altijd op basis van een sterk concept. We delen een liefde voor verhalen, ondernemerschap, fotografie en ja – ook voor lekker en echt eten.

Met deze campagne bundelen we onze krachten om ambachtelijke makers en innovatieve voorlopers te helpen om hun unieke verhaal online te vertellen. Omdat we vinden dat juist deze merken gezien mogen worden, en goed. Dat doen we met hoogwaardige contentcreatie en een persoonlijke, no nonsense benadering. Want het blijft altijd jouw authentieke verhaal. Wij nemen alle zorg voor je social kanalen uit handen. Zodat je altijd digitaal met je doelgroep verbonden bent, je gasten terugkeren en je klanten fans worden.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.