Friscat

Friscat_1

De stad als bron van nieuwe verhalen

Hier gebeurt het. Hier vinden de wereldverbeteraars, de dromers, en de eigenwijzen elkaar. In Rotterdam blijft het niet bij plannen: hier wordt ook gebouwd. Daardoor is de stad in sneltreinvaart veranderd; de natuur is terug, ons leven wordt menselijker. Steeds meer ondernemers werken vanuit oprechtheid, met aandacht voor mens en omgeving. Barbiers, burgerbakkers, jeneverstokers? Ze blazen een vergeten ambacht nieuw leven in, en maken producten die ertoe doen. Lokaal, duurzaam, maar ook lekker, leuk, en bijzonder. Een spannende tijd vol kansen.

Eigenzinnig ondernemen

Ik ben een idealist. Daarom werk ik niet voor iedereen. Het gaat er mij om dat we respectvol en eerlijk met elkaar omgaan. Dat zoek ik ook bij mijn klanten. Mijn hart gaat sneller kloppen van eigenzinnige mensen die duurzaam ondernemen, sociaal verantwoord bezig zijn, en producten maken of diensten leveren waar hun ziel en zaligheid in zit.

Friscat helpt duurzame ondernemers hun passie delen

Samen wekken we jouw ambacht, product, of project tot leven. We maken er een echt merk van, zichtbaar, tastbaar, en beleefbaar. De vorm volgt uit wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Bruut, houtje-touwtje, klare lijnen, of romantisch je logo met krullen op raam en scherm? Alles kan. Maar, altijd digitaal met iedereen verbonden. We bouwen een community van gelijkgestemden, via verschillende kanalen. Trouwe klanten, fans, die anderen vertellen over jou. Beleving is iets van de lange adem, van vriendschap en verhalen delen. Want de tijd van producten pushen bestaat gelukkig niet meer.

Co-creatie betekent écht samenwerken

Het proces waarmee we iets maken vind ik minstens zo belangrijk als het resultaat. Ik neem je mee in de visualisatie van jouw verhaal. Dat doe ik niet in isolatie, dat doen we samen: jij, jouw (toekomstige) klanten, en ik. We bedenken, maken, delen, en verbeteren, tot het heel goed is, en jij meer dan tevreden bent.

Duurzame investering

Het opzetten van een merk en een merkbeleving is een belangrijke en grote investering. Een sterk en uniek merk moet zichzelf terug gaan betalen in omzet. Daarom krijg je bij mij een persoonlijk, duurzaam, goed en passend advies. Ik werk geheel ontzorgend, ik lever altijd een volledig pakket. Zo zorg ik voor alle elementen van bijv. een website of een brochure, van ontwerp tot copywriting tot bouw. Ik regel de productie van drukwerk, je krijgt dus altijd een afgerond product in handen.

Friscat_2

Maatschappelijke organisatie?

Heb je interesse in mijn diensten en heb je een maatschappelijke onderneming, stichting of vereniging? Ik kan je helpen bij het opstellen van een subsidie- en fondsenaanvraag.

Bekijk mijn projecten en wie mijn klanten zijn. Klinkt dit goed, maar heb je nog vragen? Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.

Foto’s door Oak & Fir

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.