Landzicht Biologisch

Landzicht_1

Boerderij Landzicht is een 100% biologisch landbouwbedrijf in de Hoeksche Waard. Zij waren de eersten die startten met een groentenabonnement, al sinds 1994. Familie Visser teelt speciaal voor abonnees; wekelijks ontvang je verse, biologische seizoensgroenten, fruit en aardappelen met recepten.

Het is een boerderij zoals een boerderij voor mij hoort te zijn. Veel verschillende soorten groentes krijgen de tijd om te groeien en worden omringd met wilgensingels. Iedere keer als ik langskom, wil ik eigenlijk niet weg, er is genoeg te zien, als vogelfanaat zie ik allerhande soorten rondvliegen. En dan is er ook een bijzonder, warm en persoonlijk contact met de familie. Je begrijpt; dit verhaal breng ik graag naar buiten.

Landzicht_2

Landzicht_3

Landzicht_4

Ik beheer de social kanalen van Landzicht, mijn planning met tekst, fotografie en styling wordt aangevuld met beelden die ze zelf maken. De bestaande website heb ik herzien om hun verhaal en waarden beter zichtbaar te maken. Hierbij heb ik alle teksten herschreven en meer webgericht gemaakt en de compositie, menustructuur en functionaliteiten verbeterd. Op veel pagina’s vind je mijn foto’s terug.

 
Dagelijks ons best bijzondere verhaal van de boerderij met volle overgave, gevoel en beleving in beeld en tekst vangen, dat valt niet altijd mee. Cathy denkt mee, zoekt naar de juiste woorden en beelden en helpt ons zichtbaar te zijn en sterk te staan voor wat we waard zijn, top! Ageeth Visser, Biologische boerderij Landzicht
 

Landzicht_website_1

Landzicht_website_2

Landzicht_5

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.