Praktijk de Waterlelie

Waterlelie

Praktijk de Waterlelie biedt beeldende therapie en begeleiding op maat voor kinderen. De praktijk is verhuisd waardoor het opnieuw merksbekendheid en klantenkring moet opbouwen in Rotterdam. Samen hebben we de communicatie en website gerealiseerd. De website is net online en werpt nu al zijn vruchten af! Bekijk de website >Waterlelie

“Ik heb Friscat benaderd om met mij mee te denken over de communicatie en het op de kaart zetten van mijn praktijk, Praktijk de Waterlelie. Mijn praktijk bestond inmiddels vijf jaar en wegens een verhuizing naar Rotterdam moest het netwerk opnieuw opgebouwd worden. Samen hebben we bekeken wat voor soort uitstraling ik graag zou willen, wat er op de markt gebeurt en wat mijn praktijk uniek maakt. Cathy zette mij hard aan het denken over de visie en missie van mijn praktijk en wat mij nou onderscheid van een ander. Dit zorgde ervoor dat ik in netwerkgesprekken duidelijker voor ogen had wat mij waardevol maakt en wat ik voor een ander kan betekenen.

Tegelijkertijd was Cathy op de achtergrond druk bezig met het realiseren van de communicatie. Ik kreeg voldoende mogelijkheden en als ik me afvroeg hoe iets eruit zou zien, dan was het voor Cathy een kleine moeite om dit visueel zichtbaar te maken.

De samenwerking met Friscat heb ik als zeer plezierig ervaren. Ik kreeg de vrijheid om mijn eigen ideeën en wensen in het design mee te laten nemen en tegelijkertijd zorgde Cathy haar vakkundige oog ervoor dat het ook daadwerkelijk datgene uitstraalde wat ik voor ogen had. Cathy hecht veel waarde aan het goed afleveren van een product en zorgt er echt voor dat alle puntjes op de i staan.

De communicatie van mijn praktijk is weer up-to-date en past weer bij wie ik ben en wat ik met mijn praktijk wil bereiken.”

Lara Smink, Praktijk De Waterlelie

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.