• Home
  • social branding voor merken met een goed verhaal

social branding voor merken met een goed verhaal

Frank_storytelling

Nooit meer social media stress

Een goed verhaal doet meer voor je onderneming dan je zou denken. Niet zomaar een verhaal, maar dat van jou: uniek, persoonlijk en eerlijk. Ik help je dat verhaal te vertalen naar sterke online communicatie. Zodat je gasten terugkeren en je klanten fans worden. In een drukke zaak schiet het onderhouden van social kanalen er makkelijk bij in. Zonde. Ik maak het je graag makkelijk. Ik verzorg de dialoog met je community met tekst en beeld dat helemaal bij jouw onderneming past. Met een unieke strategie en een duidelijke planning, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt.

Zo doe ik dat

  1. Intakegesprek
Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Grote vragen, maar ik weet er wel raad mee. Ik wil goed begrijpen wie je bent, waar je goed in bent en wat je uit wilt stralen als bedrijf. Want dat is de basis van je online verhaal. Jij vertelt, ik maak er chocola van.
  1. Creatief voorstel
Ik bedenk een passende visuele stijl en tone-of-voice, één of meerdere inhoudelijke verhaalthema’s en stel zo nodig een opfrisbeurt van je social kanalen voor.
  1. Een plan kiezen
Als jij je kunt vinden in het voorstel heb je twee keuzes:
  • Startpakket, eenmalig – Je laat mij fotograferen en schrijven en beheert zelf je social media kanalen.
  • Abonnement, maandelijks – Je laat alles aan mij over en hoeft zelf (bijna) nergens meer naar om te kijken.
In beide gevallen voorzie ik je van professioneel materiaal dat de beleving van jouw bedrijf digitaal tot leven wekt.

Processed with VSCO with a6 preset

Wat je dan krijgt?

Get the party started: startpakket
Eenmalig – Na de intake plan ik een dag voor een fotoshoot met styling. Je krijgt een database met 8 tot 12 tot in de puntjes verzorgde foto’s die je vrij mag gebruiken voor je online communicatie. Je Instagram en Facebook profielen krijgen een opfrisbeurt in tekst en beeld. Je houdt zelf alle controle over wat je wanneer deelt. Een mooie basis waar je even mee vooruit kunt.
Zorgeloos zichtbaar: maandabonnement
Minimale looptijd 3 maanden. Gratis intake bij een minimale looptijd van 6 maanden of langer – We bespreken iedere maand samen wat er speelt in je bedrijf en zorgen voor verrassende content die dat levendig overbrengt. Daarbij hoort een maandelijkse fotoshoot met styling, een contentkalender en community beheer door mij. De eerste maand geef ik ook je Instagram en Facebook profielen een opfrisbeurt. Natuurlijk krijg je een beknopte rapportage, houd ik alle reacties bij en geef ik een seintje als er inhoudelijke vragen binnenkomen.

Ik doe nog meer

Je online communicatie staat natuurlijk niet op zichzelf. Misschien wil je ook een video maken, een campagne voeren, een nieuwe website online, of een persbericht de wereld insturen. Goed nieuws: ook daar help ik je graag bij. Ik heb een netwerk van getalenteerde webdevelopers, videomakers en andere creatieven, zodat ik je een compleet pakket kan aanbieden. Vraag me gewoon eens naar de mogelijkheden. Dan maak ik een voorstel waar je blij van wordt.

Dit wil ik!

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Mail of bel mij (06 23720930) als je nog vragen hebt. Tot snel!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

wieHoi, ik ben Cathy. Ik ontwerp merken en verhalen voor duurzame ondernemers in Rotterdam. Lees meer >

Contact

Heb je nog vragen?
Ik vind het leuk om vrijblijvend over jouw project te praten, mail of bel mij 0623720930.