Portfolio

Mooie projecten verdienen een uniek ontwerp

Ik maak jouw merk zichtbaar.
Mijn werk is divers, van merkverhaal en logo, verpakking, poster en fotografie tot website, online content strategie en social media. Bekijk een paar van mijn projecten!

Ik ben bezig met deze pagina

Kom snel weer kijken. Ik voeg regelmatig nieuwe projecten toe.

MK Floral Design

Als je op zoek bent naar duurzame en persoonlijke plukboeketten, dan moet je bij Marit van MK Floral Design op Katendrecht zijn. Ze maakt prachtige (seizoens)bloemwerken die niet alleen heel mooi zijn, maar ook nog eens biologisch of duurzaam geteeld. De website was verouderd en toe aan een opfrisbeurt. Nu met webshop!

Merkverhaal / website  /  fotografie  /  drukwerk 

De Bonte Weide

De Bonte Weide in het Groene Hart in Stolwijk is de biodiverse melkgeitenboerderij van Mart-Jan en Willy de Jong. Ik heb Mart-Jan geholpen met het herschrijven van hun merkverhaal en deze vertaald naar posters en signing op het bedrijf. De bestaande website heb ik opgefrist in ontwerp, tekst en beeld.

Drukwerk  /  merkverhaal / updaten en herschrijven website  /  fotografie  /  signing / opzet socials

Landzicht Biologisch

Biologische boerderij Landzicht in Strijen de Hoeksche Waard noem ik wel eens voor de grap mijn tweede thuis 🙂 Ik werk al een lange tijd samen met dit mooie familiebedrijf. Ze verbouwen biologische groenten, fruit, kruiden en bloemen. Particulieren zijn verbonden met het groentenabonnement, de boerderij-to-business levert aan bedrijven en horeca.

Huisstijl  /  merkverhaal / website  /  fotografie  /  drukwerk  /  signing  /  social branding

Natuurgoed Ziedewij

Natuurgoed Ziedewij in Barendrecht is een natuur- en belevingsgebied in ontwikkeling. Een prachtig pioniersproject voor de realisatie van o.a. een voedselbos en eetbaar landschap, recreatieruimtes en duurzame woningen.

Logo + huisstijl  /  merkverhaal / website  /  fotografie  /  drukwerk  /  campagne verkoop woningen  /  social branding

Drukwerk op Paperwise (landbouwafvalpapier), 100% gerecycled of biotop. Routeborden gemaakt van circulair rijstmateriaal.

Rotterdamse Munt

Biodiverse kruidentuin in Rotterdam zuid. Ze bieden zorgbegeleiding en de heerlijke eigengemaakte kruidentheeën worden in heel Rotterdam gedronken. In het zomerseizoen een groene oase waar je kan wandelen, winkelen, plukken en genieten.

Logo + huisstijl  /  merkverhaal / website  /  fotografie  /  drukwerk + verpakkingen  /  signing  /  social branding

Drukwerk op Paperwise (landbouwafvalpapier) of 100% gerecycled.

Kusala

Kusala is een ambachtelijke zeepmakerij in circulaire hub BlueCity. De heerlijke zepen en shampoobars worden gemaakt van reststromen. Zeep met goede karma! De zepen liggen hier standaard in huis, mijn favoriet is de pepermuntzeep met kokosmelk.

Merkverhaal / huisstijl  /  website  /  fotografie  /  drukwerk   /  verpakkingen

Drukwerk op Paperwise (landbouwafvalpapier) of 100% gerecycled.

Zullen we samen aan de slag gaan?
Eigenzinnig ondernemen

Ik ben opgegroeid op een eiland. Verbondenheid en natuur heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik ben een idealist.

Daarom werk ik niet voor iedereen. Het gaat er mij om dat we respectvol en eerlijk met elkaar en onze omgeving omgaan. Dat zoek ik ook bij mijn klanten.

Mijn hart gaat sneller kloppen van eigenzinnige mensen die duurzaam ondernemen, sociaal verantwoord bezig zijn, en producten maken of diensten leveren waar hun ziel en zaligheid in zit. Vertel me jouw verhaal!

Vertel me jouw verhaal

Voordat we starten krijg je van mij een voorstel op maat. Vertel me waarmee ik je kan helpen, dan maak ik een persoonlijk plan!