Werk met mij

Jouw duurzame missie omgezet naar unieke communicatie in woord & beeld

Ik maak jouw merk tastbaar.
Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!

Mijn werkwijze

Stap

1

Gratis Strategiesessie

Ik start altijd vanuit de strategie. Een opdracht begint voor mij bij het verhaal. We gaan samen zitten en jij vertelt waarom je doet wat je doet en hoe je het doet. Ik haal de eigenzinnige eigenschappen en het bijzondere van jouw merk naar voren. Als je goed kijkt en luistert, dan liggen de verhalen voor het oprapen.

Stap

2

Persoonlijk voorstel

Na onze sessie maak ik een voorstel op maat waarin de doelen komen te staan die jij wilt bereiken. Mijn voorstellen zijn opgebouwd in drie onderdelen: de strategie, middelen en activeren van de merkbeleving.

Het opzetten van een merk en een merkbeleving is een belangrijke en grote investering. Daarom krijg je bij mij een persoonlijk, duurzaam, goed en passend advies.

Stap

3

Duurzaam project

Ik werk geheel ontzorgend, ik lever altijd een volledig pakket. Zo zorg ik voor alle elementen van bijvoorbeeld een website of een brochure, van ontwerp tot copywriting tot bouw. Ik regel de productie van drukwerk. Je krijgt dus altijd een afgerond product in handen.

In overleg ontwerp ik communicatiemiddelen, on- en offline. Bijvoorbeeld:

Stap

4

Co-creatie

Na het initiële project blijven we samenwerken aan het activeren van de merkbeleving. Als je huisstijl staat en je nieuwe website live gaat, begint het eigenlijk pas. Ik neem je mee in de visualisatie van jouw verhaal.

We bouwen een community van gelijkgestemden: trouwe klanten en fans die anderen vertellen over jou via verschillende kanalen. Beleving is iets van de lange adem, van vriendschap en verhalen delen. Want de tijd van producten pushen bestaat gelukkig niet meer.

Zullen we samen aan de slag gaan?
Eigenzinnig ondernemen

Ik ben opgegroeid op een eiland. Verbondenheid en natuur heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik ben een idealist.

Daarom werk ik niet voor iedereen. Het gaat er mij om dat we respectvol en eerlijk met elkaar en onze omgeving omgaan. Dat zoek ik ook bij mijn klanten.

Mijn hart gaat sneller kloppen van eigenzinnige mensen die duurzaam ondernemen, sociaal verantwoord bezig zijn, en producten maken of diensten leveren waar hun ziel en zaligheid in zit. Vertel me jouw verhaal!

Merkbeleving en social branding

Heb je een goed beeld wat je wilt en heb je iemand nodig die bijvoorbeeld de socials en je website voor je bijhoudt? De nieuwe of jouw bestaande huisstijl* vormt de basis voor cross-media campagnes, nieuwsbrieven, content creatie van de website en social media.

Ik heb verschillende communicatiepakketten die je kan afnemen. Het werkt heel simpel: je koopt een pakket van een aantal uur. Deze uren zet je in op momenten dat jij ondersteuning nodig hebt bij de communicatie.

* Mits de huisstijl toereikend is en passend is bij dat wat we willen uitdragen.

Pakket 1

14 uur

€650

(1 uur voordeel)

Pakket 2

21 uur

€950

(2 uur voordeel)

Pakket 3

33 uur

€1500

(3 uur voordeel)

Klaar voor een frisse start?

Voordat we beginnen krijg je van mij een voorstel op maat. Vertel me waarmee ik je kan helpen, dan maak ik een persoonlijk plan!

Reviews

"Cathy weet wat er nodig is om je merk in de markt te zetten en luistert naar de wensen van haar opdrachtgever. We wisten meteen dat het goed zat toen we onze vrij onlogische en statische website incl. food fotografie sessies door haar onderhanden lieten nemen. Haar kennis is een plezier om mee te werken en ze geeft waardevolle advies en tips. Dit manifesteert in goede resultaten."

Saïd Louazna, Madame Tajine

"Cathy weet wat er nodig is om je merk in de markt te zetten en luistert naar de wensen van haar opdrachtgever. We wisten meteen dat het goed zat toen we onze vrij onlogische en statische website incl. food fotografie sessies door haar onderhanden lieten nemen. Haar kennis is een plezier om mee te werken en ze geeft waardevolle advies en tips. Dit manifesteert in goede resultaten."

Saïd Louazna, Madame Tajine

"Het is erg fijn om met Cathy samen te werken. Ze begrijpt het spanningsveld tussen idealen en commerciële belangen. Met beeld en tekst weet ze een mooie sfeer te creëren waarin verschillende werelden bij elkaar komen en elkaar versterken. Ze verdiept zich serieus in de opgave en kijkt ook verder dan de vraag."

Ingrid Ackermans, Rotterdamse Munt

"Het is erg fijn om met Cathy samen te werken. Ze begrijpt het spanningsveld tussen idealen en commerciële belangen. Met beeld en tekst weet ze een mooie sfeer te creëren waarin verschillende werelden bij elkaar komen en elkaar versterken. Ze verdiept zich serieus in de opgave en kijkt ook verder dan de vraag."

Ingrid Ackermans, Rotterdamse Munt

Veelgestelde vragen

Wat zijn je prijzen?

Graag maak ik vrijblijvend een voorstel. Zeker als je een nieuwe website, verpakking of ander drukwerk nodig hebt, heb ik eerst een goed beeld nodig om een juiste investering te kunnen maken. Mijn prijzen zijn gericht op zzp, tot kleine en middelgrote organisaties. Heb je iemand nodig voor social media of online communicatie? Kijk dan bij mijn merkbeleving en social branding pakketten!

Wat is je doorlooptijd?

In mijn voorstel krijg je een schatting van de doorlooptijd; hoe lang het duurt voordat de middelen klaar zijn. Je kunt ongeveer uitgaan van minimaal 2-3 maanden voor een website, tot +/- 6 maanden voor een complete huisstijl met logo, drukwerk, website en online communicatie.

Hoe neem ik contact met je op?

Het makkelijkst is de mail. Zet daar je vraag in, samen met uitleg en info wat je nodig hebt. Ik neem dan zsm contact met je op!

Wanneer heb je plek?

Ik ben heel flexibel, eigenlijk heb ik altijd wel een gaatje om te starten met een nieuw project. Het bouwen van de website en drukken van bijv. verpakkingen moet ik inplannen, omdat ik dan samenwerk met collega’s.

Werk je ook op locatie?

Jazeker! Graag zelfs. Om de merkbeleving goed neer te zetten is het belangrijk dat ik ook op locatie werk. Hoe vaak en wanneer in overleg.

Hoe kunnen we samen aan de slag?

Stuur me een mailtje met je vraag! Schroom niet als je nog niet precies weet wat je wilt. We kunnen altijd vrijblijvend fysiek afspreken om het erover te hebben, ik drink graag koffie 😉

Vertel me jouw verhaal

Voordat we starten krijg je van mij een voorstel op maat. Vertel me waarmee ik je kan helpen, dan maak ik een persoonlijk plan!